top of page

Mermaid School

Wil je leren zwemmen als een zeemeermin? Samen met haar collega’s geeft Celine zeemeerminlessen over heel Belgie en is ook in te huren voor privé lessen en workshops. Zie info hieronder.

MERMAID BOOTCAMP

Er zijn 3 leeftijdsgroepen: 

- Groep 1: 8-13 jaar.

- Groep 2: 14- 17 jaar.

- Groep 3: 18 jaar - volwassenen. 

Zowel voor jongens als meisjes, iedereen is welkom!

 

Deze lessen worden in 2 blokken opgesplitst, verspreid over 2 dagen (telkens 2,5 uur, pauze inbegrepen). Tijdens deze workshop krijgt men een inleiding tot het leren zwemmen als een zeemeermin/man met focus op veiligheid; staart veilig aan-en uittrekken, juiste zwemtechnieken en uiteraard spelletjes en trucjes. Op het einde van deze Bootcamp krijgen de deelnemers een zeemeermin brevet waarmee ze zich kunnen inschrijven voor de Zeemeermin School (scroll naar beneden voor meer info).

 

maximum 10 personen per groep. 

 

Wij voorzien al het nodige materiaal.

Op het einde krijgt elke leerling een certificaat.

Contactuur een Sportoase site bij u in de buurt om uw zoon of dochter in te schrijven.

MERMAID INITIATIES

(Formule voor publieke zwembaden en evenementen):

 

Kennismaking met het meermin zwemmen.

  • vanaf 7 jaar (minimum schoenmaat 33), moeten een zwembrevet hebben.

  • duur: 30 min per initiatie (deze formules wordt altijd in blokken van 2 opeenvolgende uren geboekt, dus 4 initiaties in totaal).

  • wij voorzien al het nodige materiaal.

  • zeemeermin lesgever zwemt in show uitrusting.

  • Max. 10 personen.

Contactuur ons vandaag nog om een datum vast te leggen en voor een prijsofferte, via ons contactformulier of mail info@mermaidceline.com.

 

Indien u wil, kunnen deze formules ook privé geboekt worden, 

 

 

Contactuur ons vandaag nog om een datum vast te leggen en voor een prijsofferte, via ons contactformulier of mail info@mermaidceline.com.

Foto's genomen door AGB De Kouter (linksboven) waar zeemeerminnetjes hun diploma net behaald hebben, en door Elisa Maenhout (rechts) waar Mermaid Celine de leerlingen een onderwater truc voor doet.

bottom of page